Rebeccahoogers » Specials » Goed betaalde banen

Goed betaalde banen

Goed betaalde banen Hoe hoger het opleidingsniveau, des te hoger het salaris. Toch geldt dit niet altijd. Wat verdient een advocaat? Wat verdient een manager? Wat verdient een accountant?

Wat verdient een advocaat?

Advocaat is een gewild beroep en ongetwijfeld een van de best betaalde banen. Hoeveel je precies verdient, hangt af van je eigen succes, het vakgebied (fiscaal recht, arbeidsrecht, erfrecht) en de grootte van een eventueel advocatenkantoor.

Wat verdient een manager?

Managers zijn er in vele soorten en maten. De accountmanager, de salesmanager, de kwaliteitsmanager, de productmanager, de inkoopmanager... Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een manager voor. Omdat je als manager leiding geeft, verdien je een riant salaris.

Wat verdient een accountant?

Een accountant wordt ingehuurd door ondernemingen. Hij neemt de administratie en boekhouding voor zjn rekening en is gemachtigd een accountantverklaring af te geven. Hoeveel een accountant verdient, hangt af van diverse factoren, zoals de grootte van de onderneming en zijn bevoegdheden. Een universitair geschoolde accountant (RA-accountant) verdient meer dan een AA-accountant die een HBO opleiding (Accountancy) heeft afgerond.
Wat verdient een accountant? (Salaris accountant)

Wat verdient een accountant? (Salaris accountant)

Een accountant heeft een goed salaris. AA-accountant is een beroep met goede carrièreperspectieven. Hoe hoger je op de ladder komt, des te hoger het salaris. Wat zijn de werkzaamheden van een accounta…

Wat verdient een manager? (Salaris manager)

Wat verdient een manager? Het is lastig om een salarisindicatie voor een manager te geven, omdat er verschillende managementlagen zijn en het salaris van een manager afhankelijk is van diverse factore…
Gepubliceerd door Rebeccahoogers op 26-08-2011. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.